Aito luonnonhelmi on harvinainen. Helmen syntyminen vie aikaa useita vuosia ja se tapahtuu kuin vahingossa: helmisimpukan sisään joutuu jokin roska, esimerkiksi pieni hiekanmurunen, jonka päälle simpukka alkaa muodostaa helmiäistä. Meissä ihmisissäkin on usein pieni särö, josta sisäisen helmen kasvaminen voi alkaa. Helmen muodostuminen vie aikaa ja siihen saattaa liittyä myös kipu. Lopputuloksena on arvokas, ainutlaatuisen kaunis helmi.
Ihminen on kokonaisvaltainen olento ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiimme vaikuttavat monet tekijät. Tasapainon löytyminen ei ole nopeaa eikä kovin helppoakaan. Elämä on jatkuvasti muutoksessa ja säröjämme hiotaan monin tavoin. Ihmisen paras opettaja on oma kokemus, tämän olen saanut omalla mutkaisella polullani todeta moneen kertaan. Mikään ulkoa opittu tekniikka, taito tai teoria ei voi sitä korvata!

Pelkän hetkellisen hyvinvoinnin sijaan Hannan Helmessä tavoitellaan pikemminkin pysyvää mielenrauhaa ja tyytyväisyyttä rennolla, iloisella ja sallivalla otteella: Saamme olla sellaisia kuin olemme ja voimme edetä kukin omalla tiellämme omaa vauhtiamme. Tärkeintä on oppia viihtymään kehossaan ja itsessään ja nauttia harrastuksesta, treeneistä ja opiskelusta ilman nopean edistymisen, osaamisen, laihtumisen tai superkunnon tavoittelun pakkoa, paineita ja kilpailua. Jos emme yritä liikaa, ja hyväksymme särömme, saatamme saavuttaa enemmän kuin osasimme odottaa. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kasvaminen on ihmiselle luonnollinen prosessi, kunhan sallimme sen tapahtua!

Olet Sydämellisesti tervetullut mukaan toimintaan!