OHJEITA TUNNEILLE TULIJOILLE:

Saavuthan tunnille ajoissa! Tunneille mukaan avoin ja keskittynyt mieli!
Ilmoittaudu etukäteen! Perjantai-iltoihin ja teemapäiviin voi tulla myös ilmoittautumatta, mutta etukäteen ilmoittautuneet ovat etusijalla jos tilan puute uhkaa! Ilmoittautuminen tapahtuu kätevimmin netissä/sähköpostilla, mutta on mahdollista myös puhelimitse. Kannattaa ilmoittautua myös varasijoille, sillä ryhmiä saatetaan perustaa lisää jos kysyntää on riittävästi!

Mukaan oma alusta! Salilla on myös joitakin vara-alustoja joita voi lainata. Pukeuduthan mukavasti ja lämpimästi! Suosittelen kerrospukeutumista, jotta tarvittaessa vaatteita voi vähentää/lisätä. Suosittelen paljaita jalkoja/sukkia/kevyitä jumppatossuja.

On viisasta kuunnella itseään ja tehdä sen mukaan! Kuuntele vointiasi/jaksamistasi, kysy tarvittaessa neuvoa. On oikein levätä välillä, tehdä eri tahdissa kuin muut, tai jättää asioita tekemättä/ kysyä vaihtoehtoa. Luodaan yhdessä kannustava ja salliva ilmapiiri!

Maksuohjeita:
Syyskuun ensimmäisen viikon tunnit ovat ilmaisia! Jos tulet mukaan kesken kauden, kokeilukerta on aina ilmainen!

Jos päätät jatkaa ryhmässä, lukukausimaksu/5 kerran sarja maksetaan sujuvimmin laskulla kahden viikon kuluessa. Kertamaksuja ja tiiviskursseja voi maksaa myös tunnin alussa käteisellä. Maksuksi käyvät myös tyky-kuntosetelit/tyky-Online! TOIMISTO PÄIVYSTÄÄ TORSTAISIN SYYSKUUN AJAN klo 16.30-17.30 jolloin on hyvää aikaa ilmoittautua, maksaa kursseja ja kysellä tunneista ym.

HUOM! Liikuntaseteleillä maksettaessa alennushinnat eivät ole voimassa! Toistaiseksi en voi ottaa vastaan korttimaksuja!

Tuntien korvaaminen:
Yksittäisiä poissaoloja ei korvata rahassa, mutta voit käydä korvaamassa poissaolojasi, mieluiten joko saman tai poissaoloviikkoasi seuraavan viikon tunneilla. Poissaolojen korvaamisesta on hyvä sopia ohjaajan kanssa. Vain poikkeustapauksissa ja pitkäaikaisista poissaoloista (yhtäjaksoisesti kuukausi tai yli) on mahdollista saada hyvitystä lukukausimaksusta esim. lääkärin todistusta vastaan. Alle 4 hengen ryhmät voidaan joutua lopettamaan tai ryhmiä voidaan tällaisessa tapauksessa yhdistellä. Ryhmän lopettaminen/ajan muuttuminen korvataan aina. Myös jos yksittäinen tunti perutaan ohjaajan toimesta, se hyvitetään aina joko rahassa tai vastaavana tuntina. Lukukausimaksun maksaneella on oikeus käydä tunneilla 12/13 kertaa vaikka tulisi mukaan kesken lukukauden.

Pianotunneille ilmoittautuminen ja maksuohjeet:
Pianotunneille ilmoittaudutaan aina puhelimitse ja samalla sovitaan soittotunnin aika. Iltapäivä-aikoja on tarjolla maanantaista torstaihin, ilta-aikoja ainoastaan keskiviikkoisin. Perjantai on myös mahdollinen jos muut ajat eivät sovi.
Soittotunteja voi maksaa kertamaksuilla tai lukukausimaksulla. Lukukausimaksun voi maksaa kahdessa erässä.

Ensimmäisestä pianotunnista maksetaan 20€ ja siitä eteenpäin kertamaksuilla 25€/kerta. Jos päätät maksaa lukukausimaksun, siihen sisältyy myös tämä ensimmäinen pianotunti eli maksat vain lukukausimaksun. Lukukausimaksulla maksaen yhden kerran hinnaksi tulee 16€. Lukukausimaksuun sisältyy myös joulujuhla/kevätmatinea, jossa vapaaehtoinen esiintyminen/säestys sekä kaikki tarvittavat lisäharjoitukset juhlaa/matineaa varten.

Pianotuntien korvaaminen:
Yksittäisiä oppilaan poissaoloja ei korvata. Pitkäaikaisissa sairauspoissaoloissa (3 viikkoa tai yli) voidaan tunteja korvata lääkärin todistusta vastaan. Jos opettaja peruu tunnin, se korvataan aina.